Registratie instructieStappenplan Cashback

 1. Registreer je via de link je je in je mail hebt ontvangen (= account aanmaken).
 2. Het telefoonnummer begint met 0031.
 3. Hierna kan je inloggen op de website: www.cashbackworld.com en je account verder invullen (bv IBANrekening voor storten van je cashback)

Aankopen doen

 1. Om je cashback van je online aankopen te ontvangen moet je inloggen op de ‘portal’ (= www.cashbackworld.com) . Rechtsboven staat de button om in te loggen.
 2. Boven in het midden van het scherm staat de button “Shops”. Hier staan de Loyality partners gesorteerd op type bedrijf. Je kan ook op winkel of product zoeken in het veld “zoeken” rechtsboven in. Alle Loyaliteitspartners die voldoen aan je zoekcriteria krijg je nu te zien.
 3. Je ziet per winkel hoeveel cashback en hoeveel shoppingpoints je krijgt. Met de shoppingpoints kan je voor mooie kortingen sparen.
 4. Je klikt op de winkel waar u wilt gaan shoppen.
 5. Vervolgens klik je op  “Nu online shoppen”.
 6. De winkel weet dat je via Cashbackworld op de site komt, en nadat je iets hebt gekocht, onvang je een mail met je cashback een aantal shoppingpoints.
 7. Cashback en shoppingpoints worden definitief toegekend als de koop is doorgegaan

Apps

 1. Er zijn een tweetal Apps die je kan downloaden via de App Store of Google Play store: CashbackWorld en Lyoness. Op beide Apps log je in via je username en paswoord.
 2. Op deze Apps staat ook je digitale cashbackcard. In aangesloten winkels kan je deze kaart tonen en ontvang je ook cashback.
 3. Wil je toch liever ook een ‘echte’ kaart? Laat het dan weten, dan koppelen we deze aan je account en sturen deze op.

Zijn je familie, vrienden en kennissen ook geïnteresseerd?

 1. Dat is heel mooi!. Dan kan jij ze ook de kaart aanbevelen en inschrijven. Het mooie is: jij ontvangt dan 0,5 procent van het bedrag van hun aankopen. Is dat niet mooi? Zorg wel dat ze via jou ingeschreven zijn: dat kan via de Cashback App: “gratis aanbevelen” of via de website: ‘vrienden online registreren’.
 2. Heb je vrienden of familie in het buitenland? Geen probleem. Momenteel doen 47 landen mee met de CashbackCard.
 3. Start vandaag nog!!!!!!
 4. Voor meer informatie kijk op: https://www.lyoness.com/nl/shopping-cashbackworld

TIP

 1. Als je op je mobiel de caskback App opent, en je schudt met je telefoon, dan krijg je gelijk je kaart te zien. Handig als je in een aangesloten winkel ook je cashback wil registreren.

Veel cashback gewenst!!!